Ολοι οι συμμετεχοντες στον διαγωνισμο θα κερδισουν μια test Therapy Αυθεντικης Εφαρμογης
Cryolipolisis ® COOLTECH.


Αυθεντικη Εφαρμογη Cryolipolisis ® COOLTECH


  • Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης - Cryolipolysis είναι η πιο σύγχρονη αναίμακτη μέθοδος παγκοσμίως με έγκριση FDA για ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΙΩΣΗ στο τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα . Σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι είναι αναίμακτη και ανώδυνη και 100% ασφαλής. Η μέθοδος εξαλείφει άμεσα και ανώδυνα χωρίς χειρουργείο το τοπικό πάχος σε ψωμάκια, μηρούς, γλουτούς, γόνατα, κοιλιά , μπράτσα.

  • Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο με δεκάδες επιστημονικές μελέτες ότι τα λιποκύτταρα είναι πολύ ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες. Με την Κρυολιπόλυση - Cryolipolysis δημιουργούμε τοπικά ελεγχόμενη ψύξη που οδηγεί στην νέκρωση των λιποκυττάρων. Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται APOPTOSIS of fat cells-Απόπτωση λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά και με φυσικό τρόπο από το σώμα χωρίς επηρεάζονται καθόλου οι γύρω ιστοί, οι μύες και το δέρμα. Στα σημεία που συμβαίνει προκαλείται στα λιποκύτταρα απόπτωση δεν αποκτούμε ξανά ποτέ τοπικό πάχος.

  • Πριν την εφαρμογή σχεδιάζεται το σώμα με ειδικό δερματογράφο στην περιοχή που χρήζει θεραπείας. Με την Κρυολιπόλυση - Cryolipolysis εφαρμόζονται στην περιοχή 1 εως 3 κεφαλές ειδικής αναρρόφησης και ψύξης - ανάλογα την έκταση της περιοχής - οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος. Η εφαρμογή διαρκεί 60 λεπτά για κάθε περιοχή. H μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.

  • Η μέθοδος με την Κρυολιπόλυση - Cryolipolysis είναι μια μη επεμβατική εφαρμογή, χωρίς την ανάγκη για αναισθησία, φαρμακευτική αγωγή, και χρόνο αποθεραπείας. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί άμεσα να επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές ασχολίες.

  • Η θεραπεία είναι απόλυτη ανώδυνη . Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

  • Η μέθοδος είναι ιδανική εκεί που παρατηρούμε διογκωμένο τοπικά λιπώδη ιστό και λιποδυστροφία σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες .


Cryolipolisis®

Η Cryolipolysis® είναι μια μη-επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που εξαλείφει μόνιμα και αναίμακτα το λίπος του σώματος κατά επιλεκτικό τρόπο και είναι μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους με έγκριση FDA. Ο μηχανισμός δράσης βασίζεται στο φαινόμενο της υψηλής ευαισθησίας των λιποκυττάρων σε μια αλλαγή της θερμοκρασίας, δεδομένου ότι η ελεγχόμενη ψύξη οδηγεί στην νέκρωση αυτών. Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται APOPTOSIS of fat cells - Απόπτωση λιποκυττάρων.


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους.


* απαραίτητο πεδίο