Κοσμητική Ιατρική
Κοσμητική Ιατρική
Η Κοσμητική Ιατρική έχει σαν σκοπό την αντιμετώπιση των ατελειών στο πρόσωπο και το σώμα με σύγχρονες μεθόδους και ιατρικές τεχνολογίες με εγκρίσεις FDA και CE.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες των Dna Centers παρακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες εξελίξεις στα Παγκόσμια συνέδρια Κοσμητικής Ιατρικής , όπως το IMCAS και το AWMC, εφαρμόζουν άμεσα κάθε καινοτομική μέθοδο με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Η κοσμητική Ιατρική για την περιοχή του προσώπου περιλαμβάνει εφαρμογές για την αντιμετώπιση της γήρανσης, την αντιμετώπιση της απώλειας όγκου και της πλήρωσης των ρυτίδων, την αντιμετώπιση της βλεφαροχάλασης και την μείωση των δυσχρωμιών.

Για την περιοχή του σώματος περιλαμβάνει εφαρμογές για την μείωση όγκου των λιποκυττάρων, την μόνιμη απόπτωση των λιποκυττάρων, την αντιμετώπιση της ινώδους κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Επίσης για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας εφαρμόζεται πιστοποιημένη δερματολογική αποτρίχωσης με συστήματα Laser.

OUR TEAM

Η επιστημονική ομάδα των Dna Centers αποτελείται από Δερματολόγους, Νοσηλευτές, Κλινικούς Διατροφολόγους, Υπεύθυνους Διάγνωσης, Αισθητικούς και Επιστημονικούς συμβούλους.
Δερματολόγοι

Νοσηλευτές

Υπεύθυνοι Διάγνωσης

Διατροφολόγοι