Πρόσωπο / Αντιμετώπιση των δυσχρωμιών του δέρματος
Derma Brightening System
 

Το δέρμα που θέλετε να έχετε: Λαμπερό, Σφριγηλό, χωρίς ρυτίδες!
Κάθε γυναίκα επιθυμεί να διατηρήσει την νεότητα και την ομορφιά της όσο το δυνατόν περισσότερο, εξασφαλίζοντας την λάμψη Το Derma Brightenign System είναι ένα σύστημα δερματικής απολέπισης με αντιγηραντική δράση που αναζωογονεί βαθιά την επιδερμίδα του προσώπου. Είναι ιδανικό για τις δερματικές βλάβες και δίνει άμεση λάμψη στο θαμπό δέρμα, διορθώνει τις δυσχρωμίες και λειάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

Πως δρα:
Το δέρμα είναι ένα δυνατό και αναπλασσόμενο όργανο. Κάθε μέρα τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας και από εκεί μετακινούνται προς τα επάνω στρώματα, για να καταλήξουν στη κεράτινη στιβάδα.
Τα παλιά κύτταρα αποβάλλονται δίνοντας τη θέση τους στα νεώτερα.  Αυτή ή απολέπιση είναι καθημερινό φυσιολογικό φαινόμενο. Με την πάροδο του χρόνου η διαδικασία αυτή επιβραδύνεται και όταν η κατανομή της μελανίνης στο δέρμα δεν γίνεται ομοιόμορφα, τότε εμφανίζονται δυσχρωμίες, πανάδες και λεκέδες. 

To Derma Brightenig μειώνει τη συνοχή των κυττάρων στη κεράτινη στιβάδα με αποτέλεσμα την αποφλοίωση του δέρματος.

Το Derma Brightenig έχει ευεργετικές συνέπειες σε καταστάσεις όπως:
•          Εξομάλυνση των δυσχρωμιών, κηλίδων , μελάσματος ,πανάδων
•          Ήπια  ή μέτρια λείανση των ακνεϊκών ουλών
•          Έλεγχος της λιπαρότητας και του σμήγματος

Το Derma Brightening System περιλαμβάνει ένα σύνολο τεχνολογιών τις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε μόνες ή να τις συνδυάσουμε για να αντιμετωπίσουμε δραστικά ανάλογες δερματικές βλάβες.
Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σύστημα επιστημονικής αισθητικής  για την αναγέννηση του δέρματος και την εξάλειψη των δυσχρωμιών που εφαρμόζονται εκτός από την περιοχή του προσώπου , στο λαιμό ,  στο ντεκολτέ και στην πρόσθια περιοχή των χεριών, όπου δηλαδή χρειάζεται.

 

 
 

Αποτελέσματα

   
Βαθιά αλλά ασφαλή απολέπιση της καταστραμμένης και θαμπής επιδερμίδας,
   
Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης
   
Δημιουργία ενός καθαρού και φωτεινού δέρματος χωρίς δυσχρωμίες
   
Αναζωογόνηση με βιταμίνες Α, C και Ε που αναδομεί το δέρμα