Πρόσωπο / Mοριακή Κοσμετολογία
DNA Professional Formula
 

Νέα πρόταση ομορφιάς βασισμένη στη μοριακή Κοσμετολογία και την τεχνολογία BIOMOLECULAR-g (Biomolecular galvanic machine) που βασίζεται στην μέθοδο galvanic stimulation.

 
Πως δρα:
Το DNA Professional Formula είναι κυτταρικό εκχύλισμα εμβρύων σολομού ισχυρό αντιοξειδωτικό (πλούσιο σε νουκλεοτίδια ) των οποίων το DNA έχει τη δυνατότητα να κρατήσει μέχρι και 135 φορές το βάρος του σε νερό.Τα νουκλεοτίδια δομικά υλικά και προστάτες του DNA βοηθούν στη σύνθεση των πρωτεϊνών και προστατεύουν τον μεταβολισμό και την δραστηριότητα των κυττάρων . Έτσι λοιπόν η άμεση βελτίωση της δομής του DNA βοηθά και την άμεση βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και τα σημάδια της φθοράς του χρόνου. Το BIOMOLECULAR-g επιτυγχάνει την ενεργητική διαδερμική χορήγηση επιλεγμένων ουσιών και φαρμάκων στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με την μέθοδο galvanic stimulation. Μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η εστιασμένη χρήση των υλικών σε τυχόν ιδιαίτερα προβλήματα όπως πχ. η περιοχή των ματιών, οι ρυτίδες γύρω από το στόμα κα. Το δέρμα λειτουργεί σαν δεξαμενή παρατείνοντας την απελευθέρωση των δραστικών στοιχείων του DNA Professional Formula ακόμη και μετά την απομάκρυνση του BIOMOLECULAR-g.
Με τη μέθοδο BIOMOLECULAR-g το κυτταρικό εκχύλισμα DNA Professional Formula εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μεταφέροντας τα ευεργετικά συστατικά του στη καρδιά των κυττάρων.
Η Αναζωογόνηση των ιστών γίνεται άμεσα ορατή.
 
 

Αποτελέσματα

Αύξηση της υγρασίας κατά 135% και διατήρηση αυτής
   
Καθυστερεί σημαντικά τις επιπτώσεις από την ρύπανση του περιβάλλοντος, της ηλιακής ακτινοβολίας και του γήρατος.
   
Δεσμεύει και εμποδίζει την ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών
   
  Ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου
     
Επανορθώνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί την επιδερμίδα
     
Προσφέρει ζωντάνια και λάμψη στο δέρμα
   
  Ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και συγκρατεί την υγρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα