Πρόσωπο / Μείωση Βιολογικής Ηλικίας
Νανοτεχνολογία
 
Η Νανοτεχνολογία είναι μια ειδική μέθοδος επεξεργασίας των κοσμετολογικών προϊόντων και υλικών όπως βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ, με στόχο την μείωση της βιολογικής ηλικίας. Αντιγηραντικά προϊόντα νανοτεχνολογίας, υψηλής διεισδυτικότητας σονοφορούνται με ειδικά δια­μορφωμένο ηχητικό κύμα βαθιά μέσα στους πόρους του δέρματος και επιτυγχάνουν έντονη αντιγηραντική και ενυδατική δράση.
 

Πως δρα:
Με την Νανοτεχνολογία δημιουργούμε μικροσφαιρίδια καλλυντικών προϊόντων και υλικών τόσο μικρών- 1 εκατομ. φορές μικρότερα από το κύτταρο.
Τα μικροσφαιρίδια έχουν την ικανότητα, λόγο του πάρα πολύ μικρού μεγέθους τους να διαπερνούν τον δερματικό φραγμό και να δρουν στην περιοχή που θέλουμε να κάνουμε εφαρμογή (στην καρδιά του προβλήματος). To προϊόν της νανοτεχνολογίας είναι τόσο μικρό ώστε διεισδύει βαθιά μέσα στους πόρους του δέρματος, χωρίς την χρήση ένεσης και χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα. Σε αντίθεση με τα κοινά- παραδοσιακά- προϊόντα της κοσμετολογίας που έχουν μικρό βάθος διεισδυσης και δρουν μόνο επιδερμικά. Τα προϊόντα της Νανοτεχνολογίας είναι εξαιρετικά ευαίσθητα γιατί έχουν πολύ μικρό χρόνο ζωής εκτός της συσκευασίας τους. Γιαυτό τον λόγο εισάγονται σε μονοδόσεις και αναμιγνύονται μεταξύ τους ακριβώς πριν την εφαρμογή τους. Έτσι μόλις παρασκευάσουμε αυτό το εξαιρετικά ευαίσθητο προϊόν της Νανοτεχνολογίας, εφαρμόζεται αμέσως στο πρόσωπο και σονοφορείται με ειδικά διαμορφομένο ηχητικό κύμα.

 
 
Aποτελέσματα
   
Βιοανάπλαση
   
Αύξηση παραγωγής ελαστίνης και κολαγόνου
   
  Ισχυρή αντιγηραντική δράση