Πρόσωπο / Ααντιγηραντική κυτταρική βιοδιέγερση
Θεραπεία NCTF
 

Η NCTF είναι μέθοδος ενδοδερμικών μικροεγχύσεων ενός αντιγηραντικού – πολυαναζωογονητικού διαλύματος με 55 ενεργά συστατικά και Υαλουρονικό Οξύ. Πρόκειται για μέθοδο Ιατρικής Αισθητικής, η οποία χρησιμοποιείται παγκοσμίως ενάντια στο βιολογικό γήρας και τις αιτίες που το προκαλούν.

 
Πως δρα:
Εφαρμόζεται είτε με διαδοχικές εγχύσεις κατά μήκος των ρυτίδων και των επιφανειακών γραμμών είτε σε ολόκληρο το πρόσωπο –λαιμό-ντεκολτέ-χέρια με εξαιρετικά μικρές επιφανειακές μικρό-εγχύσεις . Το NCTF αναζωογονεί και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα το οποίο έχει χάσει την λάμψη του, τον τόνο, την ελαστικότητα και του. Έχει δηλαδή την δυνατότητα να αντιμετωπίζει συγκεκριμένες ρυτίδες του προσώπου (όπως στο άνω χείλος, γύρω από τα μάτια, στον λαιμό) ενώ παράλληλα αναζωογονεί ολόκληρο το δέρμα το προσώπου. Το αντιγηραντικό – πολυαναζωογονητικό διαλύμα περιέχει 55 ενεργά συστατικά και Υαλουρονικό Οξύ. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται αντισταθμίζει την φυσική απώλεια του ενδογενούς υαλουρονικού οξέως και αναπληρώνει την χαμένη πυκνότητα του δέρματος. Η ισχυρή υγροσκοπική ιδιότητα του, επιτρέπει να δεσμεύει μέχρι 30 φορές παραπάνω του όγκο του, σε νερό. Επίσης παρέχει εξαιρετική επιδερμική αναδόμηση, δρώντας στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και ρυθμίζει την μικροκυκλοφορία στο επίπεδο του δέρματος.
Επιπλεόν περιέχει:
• Βιταμίνες (Α, Β, C, E): Διεγείρουν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων
• 24 Αμινοξέα: Βοηθούν την παραγωγή πρωτεϊνών (ελαστίνη, κολλαγόνο κλπ)
• 6 Συνένζυμα: Λειτουργούν καταλυτικά στις βιοχημικές αντιδράσεις των ιστών
• 5 Βάσεις νουκλεϊνικών οξέων: Ενεργοποιούν την κυτταρική επικοινωνία
• 4 Μεταλλικά στοιχεία: Προλαμβάνουν και δρουν ενάντια στις ελλείψεις του δέρματος
• 2 Αντιοξειδωτικά: Μειώνουν τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών.
 
 

Αποτελέσματα

   

H θεραπεία NCTF εξασφαλίζει άμεση αντιγηραντική κυτταρική βιοδιέγερση. Αποτελέσματα (in vitro) μίας σειράς μελετών που έγιναν από ανεξάρτητο Γαλλικό ερευνητικό κέντρο, που εξειδικεύεται στην κυτταρική και μοριακή φαρμακολογία έχουν δείξει:

+90% προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες
   
+147% πολλαπλασιασμός ινοβλαστών
   
+256% σύνθεση κολλαγόνου
   
+366% καταστολή της δράσης της ελαστάσης*, στην γονιδιακή έκφραση
     
   

Η διαφορά που θα δει στο πρόσωπο της μια γυναίκα, με βάση τεστ που έγινε σε αξιόλογο δείγμα (in vivo) είναι η εξής:

 


+72% μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων**
   
  +103% βελτίωση του τόνου**
     
  +132% Βελτίωση της υγρασίας**
   
  +144% βελτίωση της λάμψης**
     
    *Η ελαστάση είναι ένα ένζυμο το οποίο εκφυλίζει την ελαστίνη του χορίου. Η δράση της ελαστάσης πιστεύεται ότι συμβάλλει στη ρυτίδωση και γήρανση του δέρματος.