Πρόσωπο / Μείωση Βιολογικής Ηλικίας
Παλμικό Φως (IPL)
 
Η πιο εξειδικευμένη θεραπεία για την εξάλειψη των πανάδων και δυσχρωμιών, που ταυτόχρονα εξαφανίζει τις ρυτίδες και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Το Παλμικό Φως είναι μέθοδος ανάπλασης του δέρματος που συνδυάζει το Intense Pulse Light δηλαδή το έντονο παλμικό φως με το μη ενέσιμο υαλουρονικό οξύ για ένα δέρμα χωρίς ατέλειες.
 
Πως δρα:
Όταν η κατανομή της μελανίνης στο δέρμα δεν γίνεται ομοιόμορφα, τότε εμφανίζονται δυσχρωμίες, πανάδες και λεκέδες.  Το παλμικό φως απορροφούμενο από την μελανίνη και κυρίως στα σημεία όπου υπάρχει συγκεντρωμένη σε μεγαλύτερες ποσότητες, εξαφανίζει τα σημάδια και το δέρμα αποκτά πάλι ομοιόμορφο και καθαρό χρώμα.
Υπό την επίδραση του παλμικού φωτός οι ινοβλάστες διεγείρονται και έτσι έχουμε αυξημένη παραγωγή σε κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο σφρυγιλό και νεανικό. Παράλληλα το υαλορονικό οξύ το οποίο δεν εφαρμόζεται με ένεση αλλά διεισδύει στο δέρμα ανώδινα με την βοήθεια του παλμικού φωτός «γεμίζει» τις ρυτίδες από μέσα. Κλινική μελέτη σε τμήμα δέρματος που έχει ολοκληρωθεί αγωγή IPL έδειξε αύξηση σε κολλαγόνο 50%. Έτσι το δέρμα ξαναβρίσκει την χαμένη του πυκνότητα, αποκτά σφρίγος και λαμπερή νεανική όψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, στα χέρια και στο ντεκολτέ. Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι εκτελείται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους επιστήμονες εξασφαλίζοντας το θεαματικό αποτέλεσμα αλλά και την ασφαλή εφαρμογή του.
 
 

Αποτελέσματα

   
Επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου
   
Συσφίγγει την επιδερμίδα
   
Οι λεπτές γραμμές σβήνουν
   
Οι βαθιές ρυτίδες βελτιώνονται
   
Αντιμετωπίζει τα σημάδια αφυδάτωσης
   
  To δέρμα γίνεται φωτεινό χωρίς πανάδες και κηλίδες