Πρόσωπο / Μείωση Βιολογικής Ηλικίας
Υδροδυναμική
 
Ισοτονικό διάλυμα με υψηλή συγκέντρωση βιταμινών και υαλουρονικού, που εκτοξεύεται με υψηλή πίεση, αντιμετωπίζει δραστικά τις διάχυτες ρυτίδες.  Η νέα αυτή τεχνολογική μέθοδος βοηθάει να αντιμέτωπίσουμε τις αντιαισθητικές ρυτίδες της πρόωρης αλλά και φυσιολογικής γήρανσης αφού μπορεί να αναστρέψει την διαδικασία της.
 
Πως δρα:
Η Τεχνολογία της υδροδυναμικής χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένους εφαρμογείς jet, μέσω των οποίων εκτοξεύεται με πολύ μεγάλη πίεση και ταχύτητα το μείγμα των ενεργών αντιγηραντικών συστατικών.
Τα δραστικά Αντιγηραντικά συστατικά (Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη C, Ε, Α και Β5) διεισδύουν στο δέρμα από ορισμένα σημεία στα οποία ασκείται υψηλή πίεση. Στα σημεία αυτά, η μεγάλη πίεση δημιουργεί μικροσκοπικές διόδους (micro-canals), μέσω των οποίων γίνεται η  διείσδυση των ουσιών.  Οι μικρο-δίοδοι επιτρέπουν την διείσδυση των ουσιών που χρησιμοποιούνται με την μέθοδο. Η υψηλή πίεση επιτρέπει την είσοδο επίσης και οξυγόνου βελτιώνοντας έτσι το κυτταρικό μεταβολισμό. Μόλις απομακρυνθεί το hand Piece από το δέρμα, οι μικρο-δίοδοι κλείνουν, εγκλωβίζοντας τις ουσίες.  
 
 

Αποτελέσματα

   
το δέρμα γίνεται πιο φωτεινό
   
Βελτιώνονται τα επίπεδα υγρασίας
   
Οι ρυτίδες μειώνονται
   
  Η υφή του δέρματος γίνεται πιο λεία.