Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: έτσι αλλάζει το σώμα μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part2

Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: έτσι αλλάζει το σώμα μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part2

Μέρα 2η: Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Θα θυμάστε ίσως ότι το πρώτο μου ραντεβού στα DNA Centers στο Σύνταγμα  ήταν στις 30 Ιουνίου (μπορείτε να το θυμηθείτε εδώ) και σας είχα υποσχεθεί ότι θα σας γράφω κάθε φορά την εμπειρία μου για το biniki project που έχω ξεκινήσει και το οποίο περιλαμβάνει σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα, λίγο αδυνάτισμα.

Η διατροφή μου αυτή την εβδομάδα 30/6 έως 6/7

Το δεύτερο ραντεβού μου στα DNA Centers ήταν την Δευτέρα 6 Ιουλίου. Στο μεταξύ να σας πω γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό-  ότι δεν έχω μειώσει κάτι στην καθημερινή μου διατροφή, μάλλον έχω προσθέσει άλλο ένα μικρό βραδινό γεύμα κατά τις 9:00 το βράδυ,  ούτε  έχω αλλάξει κάτι ριζικά στη διατροφή μου. Το μόνο που κάνω είναι ότι έχω κόψει το αλάτι και έχω προσθέσει και 2 λίτρα νερό– δηλαδή 4 μικρά μπουκαλάκια των 500ml που με τη ζέστη τα πίνω πολύ άνετα. Τρώω δυο τρία φρούτα τη μέρα – σε αυτή τη φάση βερίκοκα- το βασικό μου γεύμα έχει και πρωτεΐνη (ό, τι θέλω, ψάρι, μοσχαρίσια μπριζόλα, κοτόπουλο, γαλοπούλα) πολύ σαλάτα και πάντα και έναν υδατάνθρακα- ρύζι, cous cous που μου αρέσει- σήμερα έχω προγραμματίσει ας πούμε για συνοδευτικό   μια καλοκαιρινή και δροσερή πατατοσαλάτα.

Και το βράδυ κατά τις 9:00 ή θα φάω πάλι φρούτα, ή δυο αβγά με βραστή γαλοπούλα και ένα κομμάτι κίτρινο τυρί,  ή ένα γιαούρτι με μέλι, ό, τι τραβάει η όρεξή μου τέλος πάντων σε λογικά πλαίσια. Θα είμαι ειλικρινής – έκοψα το cheddar- παραείναι πλούσιο τυρί και το έτρωγα κάθε μέρα- και το έχω αντικαταστήσει με πιο ελαφριά κίτρινα τυριά.  Και φυσικά, δεν έχω κόψει το κρασάκι μου, δυο-  τρία ποτηράκια το βράδυ είτε έξω με φίλους, είτε στο μπαλκόνι μου, είτε στη θάλασσα,  γιατί αντικοινωνική εγώ δεν γίνομαι για χάρη του bikini- τέλος.

Η  Θεραπεία μου SMASH BODY  στα DNA Centers

Πριν σας πω για τη θεραπεία μου αυτή καθ’ αυτή να σας πω πρώτα πόσο απολαμβάνω αυτές τις επισκέψεις μου στα DNA Centers του Συντάγματος. Η θέα από τις καμπίνες είναι συγκλονιστική- βλέπεις πιάτο όλη την πλατεία  και απολαμβάνω όλο αυτό το pampering που ξέρω πόσο καλό  κάνει και στον οργανισμό μου αλλά και στην ψυχολογία μου,  με όλο μου το είναι- αλήθεια σας λέω.

Η θέα από τις καμπίνες του DNA Center στο Σύνταγμα

Aπό την άλλη σαν επαγγελματίας μου αρέσει πολύ που το πρωτόκολλο των 14 ημερών Quick Slim,  δεν είναι συνεχώς το ίδιο-  αλλά κάθε φορά αλλάζει με εξειδικευμένα μηχανήματα που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες και έτσι υπάρχει μια ολιστική προσέγγιση. Αν λοιπόν η πρώτη μου θεραπεία η Shape Scupting  είχε περισσότερο να κάνει με λεμφική αποσυμφόρηση  και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας η Smash Body στοχεύει περισσότερο στην επιδερμική σύσφιξη, στον τόνο και την νεανική και λεία υφή του δέρματος (τι πιο όμορφο από ένα απαλό, λείο κορμί;) Φυσικά όπως κάθε μέθοδος στα DNA Centers το μηχάνημα έχει έγκριση FDA για εγγυημένη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα.

Η ενέργεια του Smash Body

Η εστιασμένη ενέργεια που δρα με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του δερματικού ιστού έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή ορατή σύσφιγξη του δέρματος στο σώμα χωρίς χρόνο αποθεραπείας και ερεθισμούς.  Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς με την υψηλή τεχνολογία δεν τραυματίζονται οι ιστοί ούτε η επιδερμίδα.  Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Στην θεραπεία εφαρμόζονται  διαδοχικά 2 διαφορετικές κεφαλές ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε κοιλιά, μηρούς, στομάχι, γόνατα, προσαγωγούς και μπράτσα. Εδώ να πω ότι είναι η τέλεια θεραπεία για σύσφιξη του δέρματος ιδιαίτερα μετά από απώλεια βάρους (γιατί ναι, χάνουμε κιλά, αλλά η χαλάρωση μετά είναι χειρότερη) και φυσικά μετά από εγκυμοσύνη.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος.  Από τις 30/6 έως σήμερα δηλαδή μέσα σε 7 ημέρες, έχω χάσει 1 κιλό και 2 πόντους γύρω από τη μέση που ήταν και το δικό μου ζητούμενο. Κάποιος που θα με δει ίσως δεν θα το καταλάβει ακόμα, αλλά το καταλαβαίνω εγώ και αυτό είναι πιο σημαντικό.

Και συνεχίζω. Θα σας έχω σύντομα και άλλο report.

Διαβάστε ολοκληρωμένο το δεύτερο άρθρο του ημερολογίου της Τζούλιας Κυριλή εδώ

About Author

Related posts