Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: έτσι αλλάζει το σώμα μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part 3

Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: έτσι αλλάζει το σώμα μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part 3

Μέρα 3η : Τετάρτη 8 Ιουλίου

Αν και όλες οι θεραπείες σώματος για αδυνάτισμα, σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στα DNA Centers στο Σύνταγμα είναι απολαυστικές, νομίζω η θεραπεία LPG ENDERMOLOGIE®, που έκανα την Τετάρτη στις 8 Ιουλίου είναι η πλέον απολαυστική.

Αφού φόρεσα ένα ολόσωμο λευκό κορμάκι – που με έκανε να αισθανθώ λίγο σαν μπαλαρίνα- ξάπλωσα βλέποντας την υπέροχη θέα και η Δανάη που με ανέλαβε για εκείνη τη μέρα, μου εξήγησε step by step,  τη θεραπεία.

Η θεραπεία LPG  ENDERMOLOGIE® στα DNA Centers, στο Σύνταγμα.

Η θεραπεία LPG  ENDERMOLOGIE® είναι στοχευμένη στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα με τη μέθοδο της Ενδερμολογίας. Φυσικά είναι μη επεμβατική ιατρική θεραπεία ενώ η ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται έχει έγκριση FDA για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας με μια αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία.  Προσφέρει ομαλή και ρυθμισμένη βαθιά κινητοποίηση ιστού με αποτέλεσμα την οξυγόνωση και την μάλαξη του συνδετικού ιστού, διασπά τα λιποκύτταρα, μειώνει την κυτταρίτιδα και εμποδίζει την επανεμφάνισή της. Δυο κύλινδροι πρωταγωνιστούν στην τεχνική ENDERMOLOGIE® O 1ος  κύλινδρος διαμορφώνει ένα “κύμα ” που «διπλώνει», ενώ ο 2ος κύλινδρος «ξετυλίγει» κατά μια έννοια το δέρμα.  Η θεραπεία κρατάει περίπου 30 -35 λεπτά.

Και αν τα παραπάνω σας φάνηκαν πολύ επιστημονικά,  να σας πω με απλά λόγια,  νιώθεις ότι κάνεις το τέλειο θεραπευτικό μασάζ με εξειδικευμένο μηχάνημα του 21ου αιώνα. Εκτός από την άμεση αποτελεσματικότητα ενάντια στην κυτταρίτιδα,  επιπλέον με την θεραπεία ENDERMOLOGIE®,  βελτιώνεται η φλεβική και η αρτηριακή κυκλοφορία καθώς και η λεμφική κυκλοφορία,  με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού.

Εγώ αυτό το ένιωσα από πρώτο χέρι. Και αυτό διότι την προηγούμενη μέρα της θεραπείας,  το είχα παρακάνει λίγο- ήμουν όλη μέρα με τακούνια και βγήκα και το βράδυ. Όπως ήταν λογικό  το επόμενο  πρωί σηκώθηκα κάπως «πιασμένη». Όταν τελείωσα την θεραπεία ENDERMOLOGIE® ήμουν άλλος άνθρωπος.  Πέταγα! Υπέροχη, αναζωογονητική και τονωτική αίσθηση που ταυτόχρονα σε βοηθάει να πεις αντίο σε διάφορες ατέλειες- αυτό που θέλω. Και η λέξη κλειδί μετά τη θεραπεία είναι μια: νερό, νερό, νερό. Για να αποβληθούν γρήγορα και με φυσικές λειτουργίες όλα τα… περιττά. Δεν το παρακάνουμε όμως. Τέσσερα μικρά μπουκάλια νερό, περίπου 2 λίτρα τη μέρα, είναι υπέρ- αρκετά.

Νομίζω φαίνεται πόσο ευχαριστήθηκα την θεραπεία ENDERMOLOGIE®. 

Διαβάστε ολοκληρωμένο το τρίτο άρθρο του ημερολογίου της Τζούλιας Κυριλή εδώ

About Author

Related posts