Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: έτσι αλλάζει το σώμα μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part 4

Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: έτσι αλλάζει το σώμα μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part 4

Mέρα 4η Παρασκευή 10 Ιουλίου

Στην τέταρτη επίσκεψή μου στα DNA Centers στο Σύνταγμα,  το πρόγραμμα Quick Slim που ακολουθώ για 15 ημέρες, περιλάμβανε στο «μενού» κάτι που ήθελα εδώ και καιρό να κάνω: κρυολιπόλυση.

Στα DNA Centers εφαρμόζεται η μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους η  Cryolipolysis, Cooltech Therapy, με έγκριση FDA,  μια μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που μειώνει και εξαλείφει το τοπικό λίπος.

Τοπικό Λίπος. Αυτό το λίπος που επιμένει σε κάποια σημεία του σώματός μας και από το οποίο είναι δύσκολο να απαλλαγούμε όση γυμναστική και να κάνουμε, όσο και να προσέχουμε τη διατροφή μας. Σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, κοιλιά, στομάχι, η μέθοδος Cooltech  μπορεί να εφαρμοστεί σε όποιο σημείο του σώματος επιλέξουμε- και επιτέλους- να δούμε αποτέλεσμα.

Ο μηχανισμός δράσης της θεραπείας κρυολιπόλυσης Cryolipolysis, Cooltech,  βασίζεται στο φαινόμενο της υψηλής ευαισθησίας των λιποκυττάρων σε μια αλλαγή της θερμοκρασίας,  όπου η ελεγχόμενη ψύξη οδηγεί στη διάλυσή τους με τη διαδικασία που είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή με την ελληνική λέξη Αpoptosis of fat cells – δηλαδή απόπτωση των λιποκυττάρων. Το λιποκύτταρο υγροποιείται και καταστρέφεται μόνιμα απελευθερώνοντας λιπίδια, τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό, μέσω του λεμφικού συστήματος.

Πριν από την εφαρμογή ο γιατρός με ειδικό δερματογράφο σχεδιάζει την περιοχή που χρήζει θεραπείας– στη δική μου περίπτωση τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα: κοιλιά.

Στην περιοχή εφαρμόζονται 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης  – ανάλογα με την έκταση  της περιοχής- οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου 30 με 35 λεπτά. Αυτό που νιώθεις θα το περιέγραφα σαν  τοπικά «τσιμπιματάκια» και μια ήπια αίσθηση κρύου η οποία όμως εξαλείφεται μετά από λίγα λεπτά. Σε ελαφριές περιπτώσεις τοπικού λίπους όπως η δική μου,  μια εφαρμογή είναι αρκετή, ενώ  σε πιο σοβαρές περιπτώσεις θα χρειαστούν έως 3 θεραπείες οι οποίες μπορούν να επαναληφθούν κάθε 45 ημέρες.

Η όλη μέθοδος θεωρείται από τις πλέον αποδοτικές μη επεμβατικές θεραπείες λιποαφαίρεσης καθώς διαλύει τα περιττά αποθέματα τοπικού λίπους και εμποδίζει την επανεμφάνιση τους- που είναι άλλωστε και το ζητούμενο. Άμεσα, μέσα σε 30 λεπτά έχουμε μείωση έως και 15% των λιποκυττάρων, αλλά το τελικό αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά μετά τις πρώτες 15 ημέρες από την συνεδρία. Φυσικά είναι μια θεραπεία ιδανική και για γυναίκες και για άντρες.

Ξεκίνησα το πρόγραμμα Quick Slim στις 30 Ιουνίου με διαφορετικές θεραπείες κάθε φορά- μέσα από μια ολιστική προσέγγιση- που στόχευαν σε λεμφική αποσυμφόρεση, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου, έχω χάσει 2,5 κιλά και τέσσερις ολόκληρους πόντους γύρω από την κοιλιά και το στομάχι. Η τελευταία μου επίσκεψη στα DNA Centers για την “επιχείρηση bikini body 2020”  θα είναι μέσα στην εβδομάδα,  οπότε stay tuned!

Διαβάστε ολοκληρωμένο το τέταρτο άρθρο του ημερολογίου της Τζούλιας Κυριλή εδώ

About Author

Related posts