Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: η αναγέννηση του σώματός μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part 5

Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή δοκιμάζει και περιγράφει: η αναγέννηση του σώματός μου με το πρόγραμμα DNA Quick Slim, μέσα σε 14 ημέρες/ Part 5

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Πέρασαν 15 ημέρες από τις 30 Ιουνίου, από τότε που ξεκίνησα το πρόγραμμα Quick Slim στο DNA Center στο Σύνταγμα  και για την τελική μου θεραπεία σώματος,  σειρά είχε χθες το Focus Laser.

Στη συγκεκριμένη θεραπεία εστιάσαμε στην λιπόλυση  – την μείωση δηλαδή του όγκου των λιποκυττάρων  και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

H Θεραπεία Focus Laser

Η δράση του  συγκεκριμένου Laser είναι αποδεδειγμένη από την American Society of Lasers in Medicine and Surgery και έχει λάβει έγκριση FDA. Σύμφωνα με τις κλινικές έρευνες έχει βιοχημική δράση στα λιπώδη κύτταρα.

Αρχικά η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πορώδης – διάτρητη και επιπλέον ενεργοποιείται η δράση των μιτοχονδρίων με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σύνθεση της Τριφωσφορικής Αδενοσίνης – ΑΤP. Η ενέργεια ATP που παράγεται εσωτερικά στο λιποκύτταρο, μετατρέπει τα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία στη συνέχεια μεταβολίζονται σε ενέργεια και αποβάλλονται από την διάτρητη μεμβράνη των λιποκυττάρων. Παράλληλα απεγκλωβίζει τα λιποκύτταρα από τις ελαστίνες ίνες προκαλώντας μείωση της εικόνας της κυτταρίτιδας.

Αυτή η διαδικασία της απελευθέρωσης λιπαρών οξέων και γλυκερόλης είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού, όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει αποθέματα ενέργειας. Έτσι η εφαρμογή δεν δημιουργεί καμία αφύσικη αντίδραση στο σώμα, ούτε επηρεάζει ή βλάπτει κάποιες από τις δομές του.

Τι αντιμετωπίζει η θεραπεία Focus Laser;

Η θεραπεία είναι ιδανική για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας αλλά και της  ανάπλασης του δέρματος μετά από απώλεια βάρους ή μετά από εγκυμοσύνη καθώς αυξάνει την ελαστικότητα και προκαλεί ανανέωση των κυττάρων. Το  LASER διαθέτει 10 κεφαλές πολυεστιακού laser που μπορούν να τοποθετηθούν ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία περιοχές του σώματος. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.  Χαλάρωσα, το απόλαυσα και για άλλη μια φορά είχα και υπέροχη θέα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Εν κατακλείδι

Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου και θα την τηρήσω. Κάθε χρόνο αν όχι δυο φορές το χρόνο (θα ήθελα να κάνω άλλο ένα πακέτο θεραπειών και  μετά τις γιορτές) θα κάνω αυτό το δώρο στο σώμα μου και κατ επέκταση στην συνολική υγεία του οργανισμού μου .

Όπως πριν από κάθε νέα σεζόν, ανανεώνουμε το σπίτι μας, τα ρούχα μας, φροντίζουμε τις δουλειές μας που δεν τελειώνουν ποτέ, φτιάχνουμε ατελείωτες to do λίστες,   έτσι ακριβώς με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα,  οφείλουμε να φροντίζουμε και τον εαυτό μας.

Εκτός από τα ορατά αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με το χάσιμο βάρους και πόντων, αυτές οι θεραπείες στο DNA Center  με αναζωογόνησαν,  έτσι όπως δεν φαντάζεστε.

Γιατί μετά από 15 μέρες συνειδητοποίησα ότι στα DNA Centers δεν πας μόνο για να χάσεις κιλά και μαζί και κάποιους πόντους.  Οι θεραπείες με τα υπέρ τεχνολογικά εξελιγμένα και απόλυτα ασφαλή μηχανήματα,  είναι έτσι σχεδιασμένες από το ιατρικό προσωπικό του κέντρου,  ώστε να είναι ολιστικές, δηλαδή να αντιμετωπίζουν κάθε συγκεκριμένη ανάγκη μας στοχευμένα  και πάνω απ όλα να προσφέρουν ένα συνολικό αίσθημα ευεξίας τόσο οργανικά, όσο και ψυχολογικά.

Eίναι  λοιπόν κάτι πολύ παραπάνω από το «πάω σε ένα κέντρο και κάνω 4-5 θεραπείες σώματος». Είναι  ένα total recall  ένα total re-boot του οργανισμού. Μια επένδυση στην υγεία, την ψυχολογία και φυσικά την ομορφιά μας.

Και αφού έγραψα ομορφιά, τώρα που τελειώνει αυτό το μικρό «ημερολόγιο» που ξεκίνησε πριν από 15 ημέρες στις 30 Ιουνίου, θα σας πω τα δικά μου αποτελέσματα μετά από το πρόγραμμα Quick Slim.  Που εγώ- για να είμαι ειλικρινής- δεν θα το ονόμαζα απλά Quick Slim. Θα το έλεγα Quick Slim and Total Rejuvenation.

Διαβάστε ολοκληρωμένο το πέμπτο άρθρο του ημερολογίου της Τζούλιας Κυριλή εδώ

About Author

Related posts