Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή μιλάει για την εμπειρία της: “Αυτό είναι το σώμα μου, μετά από 14 ημέρες εφαρμογής του προγράμματος Quick Slim των DNA CENTERS “

Η δημοσιογράφος Τζούλια Κυριλή μιλάει για την εμπειρία της: “Αυτό είναι το σώμα μου, μετά από 14 ημέρες εφαρμογής του προγράμματος Quick Slim των DNA CENTERS “

Η Τζούλια Κυριλή, μετά από τη μακρόχρονη καριέρα της στον χώρο της ομορφιάς και του well being, με αμέτρητες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες ομορφιάς και έχοντας δοκιμάσει προϊόντα και υπηρεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, συλλέγει τις εμπειρίες της και τις μοιράζεται καθημερινά με τις αναγνώστριές της στο site της THEBEAUTYBLOG.GR. Η δημοσιογράφος αποφάσισε να εμπιστευθεί τα DNA Centers για να συναντήσει ξανά τον… καλύτερό της εαυτό.

Σε μορφή ημερολογίου μοιράστηκε μαζί σας όλη την εμπειρία της και τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλύψει τα αποτελέσματα του προγράμματος Quick Slim στο σώμα της, μετά από 14 ημέρες εφαρμογών. Με απόλυτη ασφάλεια, με το ιατρικό προσωπικό να ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες της, είδε όλα όσα άκουσε στο πρώτο ραντεβού να συμβαίνουν.

Διαβάστε όσα περιγράφει η ίδια για τα αποτελέσματα του προγράμματος Quick Slim: “Είχα απώλεια 2,5 κιλών και 4 πόντων γύρω από τη μέση. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από size 14, είμαι size 12.

Το δέρμα μου είναι απαλό, λείο,  μωρουδίστικο.

Το δέρμα μου είναι λαμπερό. Ναι, ξέρω συνήθως λέμε το επίθετο «λαμπερός» για το πρόσωπο, αλλά ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το σώμα. Αυτή η «μουντάδα» αυτή η «θαμπάδα» που έβλεπα στο σώμα μου, μετά την χειμωνιάτικη κλεισούρα, έχει εξαφανιστεί.

Το σώμα μου είναι σφριγηλό. Η περιοχή στο στομάχι, την κοιλιά, τους προσαγωγούς, στους γλουτούς,  έχει «σφίξει», η χαλάρωση έχει αντιμετωπιστεί με απόλυτη επιτυχία.

Το σώμα μου έχει «περίγραμμα». Τι εννοώ: βλέπω πάλι ξεκάθαρα τη μέση μου. Δεν σας κρύβω πριν τις θεραπείες,  στο μέσον του σώματός μου έτεινα προς το «μονοκόμματο».

Κάτι μικρά «βαθουλωματακια» στην περιοχή της κοιλιάς που είχαν δημιουργηθεί από κατακράτηση υγρών, απλώς εξαφανίστηκαν.

Και τελειώνω με το δικό μου Νο 1: Κοιλιά. Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν έγινε «πλάκα». Δεν είχα βέβαια και την απαίτηση να γίνει «πλάκα» είχα πάντα κοιλίτσα– μέχρι την εφηβεία μου ήμουν ένα πάρα πολύ αδύνατο ψηλόλιγνο παιδάκι με μια κοιλίτσα να προεξέχει. Δεν περιμένω τώρα ξαφνικά να αλλάξει η μορφολογία του σώματός μου. Όμως, σίγουρα έχει “πέσει” ορατά. Δεν έχει καμία σχέση με το εξόγκωμα πριν από 15 ημέρες. Μπορεί να ξαναμπεί στα πλαίσια του υποκοριστικού –άκι (εξογκωματ- άκι). Και το πιο σημαντικό: είναι η συνολική εικόνα του σώματός μου τόσο καλή, το σώμα μου δείχνει σφριγηλό, απαλό, λαμπερό, λείο,  η κυτταρίτιδα έχει σχεδόν εξαφανιστεί που και μια μικρή ατέλεια, δεν φέρνει και τη συντέλεια του κόσμου.  Το bikini body είναι έτοιμο.

Για το καλοκαίρι λοιπόν του  2020 αποχαιρετώ τα ολόσωμα και καλωσορίζω και πάλι τα bikinis μου. Και δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου”.

Διαβάστε εδώ όσα μοιράστηκε με τους αναγνώστες της .

  • Τα DNA Centers ευχαριστούν τη δημοσιογράφο/ beauty expert Τζούλια Κυριλή για την εμπιστοσύνη της και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο όραμα: να αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό όλων μας.

About Author

Related posts