Ποιοί είμαστε

Η σύγχρονη Κοσμητική Ιατρική και η Επιστημονική Κοσμετολογία συναντιούνται στα DNACenters. Τα ιατρικά Κέντρα με την 20ετή εμπειρία και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών τους έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες ανθρώπους που ζητούν να  κάνουν ομορφότερη τη ζωή τους και να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Περισσότερα από 20.000 μέλη μάς έχουν εμπιστευθεί και έχουν αφεθεί στα χέρια των ειδικών και του επιστημονικού προσωπικού των DNACenters, που αποτελείται από έγκριτους γιατρούς, νοσηλευτές και πτυχιούχους αισθητικούς, για να αλλάξουν το πρόσωπο και το σώμα τους με μόνιμα αποτελέσματα και να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότηταςτους.

 

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ειδικές διαγνωστικές μεθόδους , όπως το BioMagneticScan και το ScanRevealed, το επιστημονικό προσωπικό δημιουργεί τη λίστα των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε μέλους, ακούγοντας με προσοχή το ζητούμενο του καθενός.

 

 Η φιλοσοφία που κάνουν πράξη τα DNACentersείναι η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και οι υπηρεσίες που προτείνονται – πάντα σύγχρονης τεχνολογίας και με διεθνείς εγκρίσεις και πιστοποιήσεις- ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες. Στα DNACenters δεν καλύπτουμε όσα σας προβληματίζουν και θέλετε να αλλάξετε, τα αλλάζουμε μαζί σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 

Με το άρτια εξοπλισμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) και με επιστημονικό

επιτελείο 120 συνεργατών σε Αττική και Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους, πρώτοι στην Ελλάδα, και σας προσφέρουμε υπηρεσίες διεθνούς εμβέλειας και τις πιο σύγχρονες μεθόδους Κοσμητικής Ιατρικής.

 

Στα DNACenters συνεργαζόμαστε μαζί σας για μόνιμα αποτελέσματα στο σώμα και το πρόσωπο σας, ενώ με την πιστοποιημένητ εχνολογία μας σάς δίνουμε τη μόνιμη λύση αποτρίχωσης που ζητάτε.