Προσφορές-FB

HEAT & COOL

Η θεραπεία που βασίζεται στις αντιθέσεις!

Το Heat & Cool είναι η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα το ολικό και το τοπικό πάχος!

Μια μέθοδος, διπλή δράση!
Για σένα που θέλεις να χάσεις αρκετά κιλά αλλά και να αντιμετωπίσεις ταυτόχρονα το τοπικό πάχος στις πιο δύσκολες περιοχές του σώματος.

HYALURONIC ACID

Υαλουρονικό Οξύ για γέμισμα ριτίδων

Στα DNA CENTERS εφαρμόζουμε υαλουρονικό οξύ Υψηλής Βιοτεχνολογίας με 2 μοριακούς τύπους υαλουρονικού στην ίδια φόρμουλα για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.
Αποκαθιστά τη νεανική όψη διατηρώντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται στα περισσότερα σημεία του προσώπου με στόχο την επαναφορά του συνόλου του προσώπου στο νεανικό του σχήμα.

Η εφαρμογή διαρκεί 30 λεπτά και το αποτέλεσμα της είναι άμεσα εμφανές. Είναι απόλυτα ανώδυνη χωρίς σημάδια ή τομές.

ΚΡΥΟΛΙΠΌΛΥΣΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΌΛΥΣΗΣ

Η μέθοδος Cryolipolysis® είναι μια μη επεμβατική εφαρμογή, χωρίς την αναγκη για αναισθησία, φαρμακευτική αγωγή, και χρόνο αποθεραπείας. Η εφαρμογή διαρκεί 60 λέπτα και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος που παρουσιάζει διογκωμένο λίπώδη ιστό.

Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.

MUSCLETONE

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MUSCLETONE;

Το Muscletone χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη (HIFEM), εστιασμένη μαγνητική ακτινοβολία υψηλής έντασης και RF Technology, η οποία διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες, ούτως ώστε οι μύες του σώματος να διαστέλλονται και να συστέλλονται.

30 λεπτά θεραπείας Muscletone μπορεί να διεγείρει 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις.

INVISIBLE

ΑΝΕΠΑΦΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Ανέπαφο αδυνάτισμα και οριστική απώλεια τοπικού πάχους, με την εξατομικευμένη μέθοδο INVISIBLE.

Η καινοτομική τεχνολογία Distance Fat Dissolve αφορά την εφαρμογή κυμάτων εστιασμένης ενέργειας που διεισδύουν με μη ορατή επαφή στο λιπώδη ιστό σε βάθος 10mm-15mm. Η δράση τους αυξάνει τη θερμοκρασία στους 43-45°C ενεργοποιώντας την λιπόλυση.

DO NOT AGE

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ

Η τεχνολογία NEON ARGON εμπνευσμένη απο την διήθηση των τεχνικών Face Lift είναι η διαδικασία κατά την οποία κάνουμε διήθηση το σύμπλοκο DO NOT AGE για αυξημένη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα. Για πρώτη φορά γίνεται διείσδυση ενεργών συστατικών νέας γενιάς χωρίς ένεση στο κατώτατο χόριο και χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες της.

Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής