ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ OB ΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΕΚΠΤΩΣΗ

ΑΝΩΔΥΝΟ LIFTING ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

Δυστυχώς, ως μέρος της φυσιολογικής γήρανσης, οι φυσικοί σύνδεσμοι χαλαρώνουν, οδηγώντας σε πτώση του προσώπου και του λαιμού!

Το LIFT UP ® προσφέρει ορατή σύσφιξη προσώπου και λαιμού, αποκατάσταση της σφριγηλότητας και ελαστικότητας, και διόρθωση της πυκνότητάς του, επαναφέροντας το νεανικό περίγραμμά του.

Το LIFT UP ® είναι μια σύγχρονη μέθοδος με στοχευμένα ενεργά συστατικά, η οποία στοχεύει στην διόρθωση της χαλαρής και άτονης όψης του δέρματος, αυξάνοντας παράλληλα την ανθεκτικότητά του στην φυσική φθορά του χρόνου.

  • Ορατό φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης μετά την εφαρμογή.
  • Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπo και τον λαιμό.
  • Η εφαρμογή είναι ανώδυνη και αναίμακτη.
  • Απλή και ανεκτή εφαρμογή χωρίς παρενέργειες.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΡΥΟΛΙΠΌΛΥΣΗ

Η μέθοδος Cryolipolysis® είναι μια μη επεμβατική εφαρμογή, χωρίς την αναγκη για αναισθησία, φαρμακευτική αγωγή, και χρόνο αποθεραπείας. Η εφαρμογή διαρκεί 60 λέπτα και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος που παρουσιάζει διογκωμένο λίπώδη ιστό.

Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.

Η μέθοδος εξαλείφει άμεσα και ανώδυνα χωρίς χειρουργείο.

Πρίν την εφαρμογή σχεδιάζεται το σώμα με ειδικό δερματογράφο στην περιοχή που χρήζει θεραπείας. Εφαρμόζονται στην περιοχή 1 εως 3 κεφαλές ειδικής αναρρόφησης και ψύξης – ανάλογα την έκταση της περιοχής – οι οπoίες ψύχουν το υποδόριο λίπος.

Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται APOPTOSIS of fat cells και η τεχνολογία έχει έγκριση FDA. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά και με φυσικό τρόπο από το σώμα χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι γύρω ιστοί οι μύες και το δέρμα. Στα σημεία που προκαλείται στα λιποκύτταρα απόπτωση δεν αποκτούμε ξανά ποτέ τοπικό πάχος.

ΔΩΡΟ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΣΩΜΑ ΚΑΙ

50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ONLINE ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
27
28
29
30
31
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28